Maatwerk en vakmanschap voor leuningen en balustrades

Op zoek naar vakmensen voor het ontwerpen en maken van leuningen en balustrades die probleemloos meerdere decennia in weer en wind doorstaan? Vertrouw op het team van Bjorn Mens. Wij beschikken zowel over een technisch tekenaar voor het correct uitwerken van de ontwerpplannen als vakkundige lassers en monteurs. Wij worden zowel ingeschakeld door bouwbedrijven en projectontwikkelaars voor projecten met honderden meters leuningen en balustrades als door particulieren voor een eerder beperkte opdracht.

Het belang van kwaliteitsvolle leuningen en balustrades

Leuningen en balustrades vormen als zichtbare delen mee het visitekaartje van een gebouw. Ze moeten dus niet alleen veilig zijn, ook het fraaie uitzicht en de stijlvolle vormgeving tellen.

Bovendien worden deze constructies voortdurend blootgesteld aan de buitenomstandigheden, waardoor kwaliteit een absolute vereiste is. Deze kwaliteitsvereiste geldt zowel voor de gebruikte materialen als de fabricage en montage.

Bij Bjorn Mens mag je op twee oren slapen. Wij ontwerpen én maken onze balustrades en leuningen voor een lange levensduur. Ook na tien jaar moeten onze leuningen en balustrades even onberispelijk ogen als de eerste dagen.

Welke mogelijkheden bieden wij voor leuningen en balustrades?

Maatwerk voor leuningen en balustrades nodig?
Contacteer ons hier voor een opmeting of bespreking.